Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z jabłek i porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
porzeczki 25 dkg
cukier do smaku
woda 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z jabłek i porzeczek

Zagotować wodę z cukrem. Z jabłek usunąć gniazda nasienne, z porzeczek szypułki, wrzucić na gotującą się wodę. Chwilę pogotować, ostudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 21.11.2011 00:11
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak