Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami, dodawać po 2 łyżki twarożku homogenizowanego, dodać olejek. Zagotować 2 szklanki mleka wraz z 7 łyżeczkami żelatyny, następnie ostudzić. Wszystko razem połączyć i wymieszać, następnie podzielić na 2 części. Jedną część wlać na formę i odstawić do lodówki, do drugiej dodać kakao, dokładnie wymieszać. Wylać na białą część i całość postawić do zastygnięcia. Po zastygnięciu zalać galaretką i odstawić do zastygnięcia galaretki.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to jest pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zawsze pyszne;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !