Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolady

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 1 kg
kiełbasa podwawelska 1 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuki
boczek 20 dkg
cebula biała 1 sztuka
Musztarda sarepska Prymat
sól
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: rolady

Mięso wołowe tniemy jak na kotlety schabowe tłuczemy tłuczkiem żeby nie porobić dziur,solimy posypujemy pieprzem, smarujemy musztardom dajemy do środka ogórek kiszony,cebulę kiełbasę boczek cebulę wszystko pokroje w paski i zawijamy.Smażymy na margarynie aż będzie miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 08.05.2011 09:02
smaczne
Daria14 13.02.2011 11:58
pyszne mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak