Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z mortadeli i serka topionego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 20 dkg
ser topiony 10 dkg
sól do smaku
ogórek kwaszony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z mortadeli i serka topionego

Mortadelę zmielić, dodać serek topiony, rozetrzeć. Dodać drobno posiekany ogórek. Doprawić do smaku, wymieszać. Dodać posiekaną zieleninę. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 20.10.2011 10:44
pycha
bami 06.02.2011 21:21
Brzmi smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak