Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga panierowana w orzechach włoskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pangi 500 gram
jaja 2 szt
orzechy włoskie 200 gram
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
cytryna
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Panga panierowana w orzechach włoskich

Rybe zozmrozic. Posolic i popirprzyc. Orzechy zmiarzdzyc i wymieszac z bułka tartą.Panierowac w mace, w jajku i orzechowej bulce. Smażyc na zloty kolor na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 04.09.2011 00:41
super
iga2 07.02.2011 14:12
lubie ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak