Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kebab z owocami morza

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 6 plastrów
małże 12
krewetki 12
pieczarki 12
pomidorki 12 małych
sos teriyaki 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: kebab z owocami morza

Boczek kroimy na połówki. Zawijamy w każdą połówkę po jednym małżu. Nadziewamy na szpikulce i następnie na każdym z nich umieszczamy po 2 krewetki, 2 małże, 2 grzyby i 2 pomidorki. opiekamy po 5 minut z każdej strony, smarując sosem Teriyaki (przepis w mojej księdze). Podajemy gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 26.08.2011 09:05
super
barbara11561 10.08.2011 01:31
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak