Sposób przygotowania

Pszenicę musimy namoczyć a potem ugotować . Odstawiamy niech sobie stygnie .Mak zalewamy aby napęczniał . Potem zmielić go parę razy , myślę że wystarczy 2 razy . Do tego maku dodajemy miód, dodajemy rodzynki , najlepiej aby były umyte najpierw a potem suche . Jeszcze orzechy posiekane i migdały , a na koniec pszenicę . Wszystkie składniki dokładnie wymieszać .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Bomba;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !