Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i jaj według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
cebula 1 duża
żółty ser 20 dkg
majonez 1 słoik
natka pietruszki pęczek
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i jaj według Agi

Każdy składnik przygotowujemy sobie w osobnej miseczce.I tak pokolei:oddzielamy białka od żółtek.Scieramy na grubszej tartce do jednej miseczki białka do drugiej żółtka.Do nastepnej wkładamy osączonego tuńczyka,do nastepnej starty ser i do kolejnej pokrojoną w drobniutką kosteczkę cebulę.Teraz w dużej przezroczystej misce układamy warstwy:
1)białka
2)tuńczyk
3)majonez
4)żółty ser
5)cebulka
6)tunczyk
7)majonez
8)żółtka
9)posiekana natka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 14.03.2012 19:41
pyszna
Dorian 15.02.2012 08:22
pycha
kate.500 08.06.2011 07:45
pycha
Justyna Jussstiii 15.04.2011 09:56
super
Iwona51
Iwona51 28.03.2011 19:13
smaczna
Mysiunia 23.03.2011 19:02
super
Justyna Jussstiii 14.03.2011 09:31
super wygląda
Gosia40 07.02.2011 11:34
Apetyczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak