Sposób przygotowania

z zolteki pozostalych skladnikow zagniatamy ciasto.dzielimy na dwie nierowne czesci,jedna wieksza i mniejsza.wstawiamy na ok.1 godz do lodowki.Przygotowujemy rabarbar.obieramy,myjemy i kroimy w drobe czastki.zasypujemy cukrem i odstawiamy na ok.15 minut.Wieksza czesc ciasta wykladamy na blache wylozona papierem i podpiekamy ok.15 minut.wyjmujemy,wykladamy na nie osaczone czastki rabarbaru,ubita piane z 2 bialek z polowa szklanki cukru,reszte ciasta scieramy na piane.pieczemy jeszcze ok.30 minut na zloty kolor.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dodałam do swojej księgi to mi się nie zgubi ale i tak muszę go sobie przepisac
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !