Składniki:
pierś z indyka | 4 plastry |
wędzona szynka | 4 plastry |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżeczki |
ser żółty | 4 plastry |
sól, pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 1 szt. |
mleko | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
pierś z indyka | 4 plastry |
wędzona szynka | 4 plastry |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżeczki |
ser żółty | 4 plastry |
sól, pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 1 szt. |
mleko | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: