Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z bułką tartą, jajkami i czosnkiem. Uformować 4 hamburgery, każdy owinąć plastrem boczku i usmażyć na oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawa wersja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    smaczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    CIEKAWE W SMAKU

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !