Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malibu

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
mleko skondensowane niesłodzon 1 puszka
spirytus 1 szkl
wiórki kokosowe 3 paczki

Przepis i sposób przygotowania na: Malibu

Wiórki kokosowe wsypujemy do dużego słoja, zalewamy je spirytusem i odstawiamy na 3 dni.
Po tym czasie odcedzamy wiórki od spirytusu, a do spirytusu dodajemy powoli mleka cały czas mieszając.
Odstawiamy na 24 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 19.10.2012 19:01
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak