Sposób przygotowania

Masło posiekać z mąką, dodać cukier, sól i 1 jajko, zagnieść ciasto, zawinąć w folię i schłodzić w lodówce. Ciasto rozwałkować na około 1/2 cm, dużą szklanką wycinać krążki, na każdym kłaść łyżkę musu jabłkowego i troszeczkę cynamonu. Krążki zlepiać podobnie jak pierogi. Posmarować rozmąconym jajkiem i posypać cukrem. Piec w temp. 180 stopni- termoobieg około 25 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z przyjemnością i smakiem zjadłabym tą potrawę, bo po samym przeczytaniu głodna się zrobiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z przyjemnością i smakiem zjadłabym tą potrawę, bo po samym przeczytaniu głodna się zrobiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z przyjemnością i smakiem zjadłabym tą potrawę, bo po samym przeczytaniu głodna się zrobiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z przyjemnością i smakiem zjadłabym tą potrawę, bo po samym przeczytaniu głodna się zrobiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !