Składniki:
kurki blanszowane | 250 g |
śmietana 30% | 150 ml |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól, pieprz | do smaku |
chrzan starty | do smaku |
ceula dymka | 2 szt. |
bulion | 1 szt |
kurki blanszowane | 250 g |
śmietana 30% | 150 ml |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól, pieprz | do smaku |
chrzan starty | do smaku |
ceula dymka | 2 szt. |
bulion | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: