Sposób przygotowania

Składniki na ciasto naleśnikowe dokładnie wymieszać, odstawić na 20 minut. Usmażyć na oleju naleśniki.
Mięso mielone usmażyć na oleju, dodać pieprz i sól. Podsmażyć pokrojone pieczarki. Mięso układać na naleśniki, dodać pieczarki i plaster żółtego sera. Zawinąć w krokiety. Następnie namoczyć je w rozmąconych jajkach i tartej bułce Smażyć na złoty kolor. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super i barszczyk do tego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !