Sposób przygotowania

Palmę,cukier,wodę oraz kakao zagotowac.Masę ostudzic. Do masy dodac żółtka,mąkę,proszek do pieczenia.Wylac na blachę. Białka ubic na sztywną pianę,dodac 1 szklankę cukru.Pod koniec ubijania dodac wiórki kokosowe.Masę wylac na masę ciemną.Piec w temp.180 stopni przez około godzinę.Po upieczeniu polac polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Lubię takie ciacho:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pychota,polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny placek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !