Sposób przygotowania

paluszki krabie namaczamy w soku z ogórków
w między czasie przygotowujemy bulion warzywny w którym rozpuścimy żelatyne
na pólmisek układamy paluszki i dekorujemy ogórkiem , koperkiem oliwkami tu juz co mamy i co lubimy :)
zalewamy przygotowana żelatyna i po zastygnięciu wpsaniale danie gotowe :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe, lubię surimi w każdej postaci, wypróbuję i ten sposób
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jakie smakowite danie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo kreatywne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne różowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale fajnie wygląda ta galareta, kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !