Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki krabie w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki krabie 1 opakowanie
ogórki konserwowe
Żelatyna wieprzowa Prymat
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki krabie w galarecie

paluszki krabie namaczamy w soku z ogórków
w między czasie przygotowujemy bulion warzywny w którym rozpuścimy żelatyne
na pólmisek układamy paluszki i dekorujemy ogórkiem , koperkiem oliwkami tu juz co mamy i co lubimy :)
zalewamy przygotowana żelatyna i po zastygnięciu wpsaniale danie gotowe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 03.04.2013 22:48
ale fajnie wygląda ta galareta, kolorowo
Sylwia56
Sylwia56 14.02.2012 12:39
piękne różowe
PaniMISIOWA 02.10.2011 10:11
bardzo kreatywne
Jolanta40 26.03.2011 17:17
jakie smakowite danie
jolajka 13.02.2011 09:54
ciekawe, lubię surimi w każdej postaci, wypróbuję i ten sposób

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak