Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, dodać margarynę, którą siekamy i żółtka. Drożdże rozgniatamy ze śmietaną i dodajemy do reszty składników, zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy na grubość 0,5 cm. Kroimy radełkiem, układamy na blasze, smarujemy białkiem i posypujemy startym żółtym serem. Pieczemy w 180 st. aż paluszki będą miały złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    paluszki - palce lizać!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super przegryzka do barszczu czerwonego!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    świetny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    interesujący pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super smak i interesuj?cy pomys?!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !