Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kuleczki z kremem budyniowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1
krem budyniowy
lukier
olej
wiórki kokosowe

Przepis i sposób przygotowania na: kuleczki z kremem budyniowym

Ciasto francuskie zagniatamy w calosc, i formujemy zniego kuleczki (o luznej strukturze) , rzucamy je na rozgrzanym olej. Wyciagamy i nadziewamy kremem budyniowym (przepis jest w mojej ksiedze) za pomoca strzykawki. Polewamy lukrem (przepis jest w mojej ksiedze) i posypujemy wiorkami kokosowymi. Trzymam w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 14.02.2012 02:19
Wspaniale się prezentują.
Jaheira11 20.08.2011 23:49
pyszności- szkoda tylko, że takie kaloryczne
Tomasz17 12.04.2011 21:38
super deser
Haneczka1 06.02.2011 23:17
smakowite :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak