Sposób przygotowania

Ciasto francuskie zagniatamy w calosc, i formujemy zniego kuleczki (o luznej strukturze) , rzucamy je na rozgrzanym olej. Wyciagamy i nadziewamy kremem budyniowym (przepis jest w mojej ksiedze) za pomoca strzykawki. Polewamy lukrem (przepis jest w mojej ksiedze) i posypujemy wiorkami kokosowymi. Trzymam w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    smakowite :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności- szkoda tylko, że takie kaloryczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniale się prezentują.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !