Sposób przygotowania

Ryz zalać wrzącym mlekiem. Posolić. Dodać cukier do smaku. Gotować pod przykryciem. Ugotowany ostudzić. Ryz ułożyć dookoła półmiska. Do środka ryżu wlać ubita śmietanę przyprawionej cukrem i wanilią. Wierzch wałka ryżowego przywieramy konfiturami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sama na taki pomysł bym nie wpadła- niby banalne ryż i bita śmietana a jestem zachwycona tym przepisem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !