Sposób przygotowania

Pozbawić pieczarki nóżek. Bardzo drobno posiekać nóżki i zasmażyć ich z mięsem mielonym. Przyprawić solą, pieprzem i Kucharkiem. Nakładać do kapeluszy. Panierować w mące, jajku i bułce tartej. Zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    wyglądają apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis bardzo ciekawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wpraszam sie do ciebie na takie pieczarki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    musz je zrobić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    skorzystam, dodam jeszcze cebuke i natke pietruszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    Takie lubie najbardziej
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    Takie lubie najbardziej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !