Sposób przygotowania

Boczek najpierw kroimy w kosteczkę i podsmażamy , ale bez tłuszczu . Sam się stopi. . Kukurydzę odsączamy , i fasolę też tylko zalewę z białej pozostaw , cebulę siekamy . Mieszamy ocet z zalewą , oliwą , keczupem , solą i pieprzem , zaś z papryczki usuwamy nasionka a miąższ potnij w plastry . Dodaj do sosu . Sałatę rwiemy na kawałeczki i połączyć już ze wszystkim składnikami . Na koniec polewamy przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajna niecodzienna kolacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !