Sposób przygotowania

Myjęmy mięso kroimy w paski obsypujemy przyprawami, dajemy na rozgrzany wcześniejj olej, smażymy dokładnie aż do miękkości mięsa, podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    i do tego frytki
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !