Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka obieramy ze skóry, następnie palcem robimy w piersi otworek od szerszej strony. Wtykamy do każdej piersi kilka ziaren pieprzu i nieco soli i po kawałku sera, papryki ogórka. Spinamy wykałaczkami na krzyż by powstały a\'la wąsy suma. Mięso przekładamy do rondla zalewamy rosołem, dodajemy pozostały zielony pieprz i cebulę pokrojoną w piórka, dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min, po tym czasie dosypujemy otręby i gdy sos się zagęści podajemy z kartofelkami i surówką z cykorii.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !