Sposób przygotowania

karkówkę umyć i osuszyć,przygotować marynatę z podanych składników wszyskie wymieszać wraz z posiekanym czosnkiem i natrzeć przygotowaną marynatą karkówkę po czym odstawić w chłodne miejsce na ok.2-3godz następnie upiec z każdej strony na rumiano zalać wodą i gotować aż karkówka będzie miękka wyjąć z sosu wystudzić kroić cienkie plasterki i podawać z pieczywem na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super mięsko i na kolacje do chleba i do obiadu z sosem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja również uwielbiam karkóweczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja to bum samą wyjadała;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !