Sposób przygotowania

mięso opłukać,osuszyć i przygotować marynatę z oliwy,przyprawy do mięsa wieprzowego,przyprawy do grilla,kucharka i drobno posiekanego czosnku wszystkie przyprawy wymieszać z oliwą i natrzeć z każdej strony mięso po czym odstawić w chłodne miejsce na ok.2-3godz.następnie w naczyniu opiec z każdej strony podlać wodą lub bulionem i gotować do miękkości,po ugotowaniu wyjąć i wystudzić tak upieczone mięsko kroić na cienkie plasterki i spożywać z pieczywem lub bułeczkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne mięsko;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie za słona ta marynata wyjdzie bo we wszystkich tych mieszankach przypraw jest sól?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nieszkodzi to się daje z umiarem
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetna jest taka szynka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dla mnie pycha :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !