Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
olej 1 łyżka
sól
pieprz
cukier
kapusta kiszona 20 deko

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kiszonej kapusty

Marchewkę i jabłko obrać. Marchew zetrzeć na drobnych oczkach, jabłko na dużych. Kapustę pokroić, przełożyć do jabłka z marchewką. Polać olejem, przyprawić, dobrze wymieszać. Najlepiej podawać od razu po przygotowaniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 08.02.2011 07:33
też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak