Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie z olejem wrzucamy pokrojoną kiełbasę i smażymy około 2-3min.
Następnie przekładamy do garnka i zalewamy wodą.
Ziemniaki myjemy , obieramy i kroimy w kosteczkę po czym dodajemy do naszej wody (zupy).
Włoszczyznę i brukselkę wrzucamy zaraz po ziemniaczkach.
Wrzucamy kostkę rosołową i doprawiamy pieprzem.

Gotujemy aż ziemniaki będą miękkie w tedy bierzemy słoiczek i wlewamy trochę zupy do niego.
Następnie dodajemy śmietanę do słoiczka i mieszamy.
Wlewamy do zupy gotujemy 1-2min i gotowe.
Posypujemy koperkiem .
Smacznego!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !