Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z serem żółtym i kiełbasą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 16 kromek
masło
ser żółty 20 dkg
kiełbasa 15 dkg
papryka mielona
natka pietruszki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z serem żółtym i kiełbasą

Kiełbasę pokroić w plastry, ser zetrzeć. Kromki bagietki posmarować masłem, ułożyć na nich kiełbasę, posypać serem i papryką, podpiec w nagrzanym piekarniku. Gdy będą rumiane wyjąć i posypać natką. Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 29.09.2011 23:04
pyszne
Iwona51
Iwona51 14.02.2011 19:29
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak