Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na pół godzinki. Wszystkie warzywa obrać, dowolnie pokroić i wrzucić do garnka. Dodać ziele, pieprz i listek laurowy, masło oraz wodę z moczenia grzybów. Całość gotować do miękkości na wolnym ogniu. Na końcu można doprawić solą i pieprzem. Przecedzić bulion. Z powrotem wrzucić marchewkę i posypać siekanym koperkiem. Podawać z wcześniej ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez tak robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !