Sposób przygotowania

Mięso pokrój w plastry, następnie w małą kostkę. Cebulę pokrój w piórka i posiekaj czosnek, a następnie podsmaż wszystko na oleju. Kiedy cebula się zeszkli, dorzuć mięso i smaż wszystko przez około 5 minut. Potem przełóż mięso do garnka i dolej przecier pomidorowy. Całość duś na małym ogniu, aż mięso zmięknie. Kiedy mięso będzie miękkie, dodaj pokrajaną w paseczki paprykę, ogórki pokrojone w talarki. Dopraw do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dla mnie musi być bardzo pikantny.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    jak dla mnie - idealny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !