Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, odciąć końcówki i ugotować w osolonej wodzie.
W międzyczasie posiekać drobno cebulkę, zeszklić na łyżce oleju. Dodać zmiażdżony czosnek, chwilę smażyć. Ugotowaną fasolę odcedzić, ostudzić. Po czym pokroić na kawałki. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać do zeszklonej cebuli i czosnku. Chwilę podusić, dodać zioła i doprawić do smaku. Na patelni na łyżce oleju odsmażyć kiełbaskę pokrojoną w kosteczkę. Dodać do sosu.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    tak przyrządzona fasolka może być bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ze szparagą nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !