Sposób przygotowania

Margarynę należy rozpuścić i połączyć z 1/2 szkl. cukru i jajkami. Powoli dosypać 2 szklanki mąki. Następnie dodajemy mleko w takiej ilości aby ciasto miało konsystencje gęstej śmietany. Na koniec dodajemy proszek i szybko mieszamy. Wylewamy do podłużnej foremki, układamy mus jabłkowy i posypujemy wcześniej przygotowaną kruszonką- 1/2 kostki margaryny mieszamy z 1/2 szklanki cukru i 1 szklanką mąki. Pieczemy około 45 minut w temp. 180 stopni

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    uwielbiam kruszonkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczności....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !