Sposób przygotowania

Cukinię obrać. Paprykę i pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oliwie, dodać pokrojoną w kostkę wędlinę, posiekane pieczarki, podsmażyć. Cukinię, paprykę i pomidory pokroić w kostkę, włożyć do rondla, podlać bulionem i dusić pod przykryciem około 10 minut. Następnie dodać podsmażoną wedlinę, ketchup i udusić do miękkości. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    też bardzo lubię leczo
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam leczo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !