Sposób przygotowania

Kapustę pokroić i wrzucić do osolonego wrzątku i gotować ok.10 minut.Odcedzić i ostudzić.Cebulę drobno posiekać,oprószyć solą i cukrem,lekko wygnieść łyżką.Jabłko zetrzeć na tarce i skropić sokiem z cytryny.Z oleju i natki pietruszki przyrządzić zielony sos.Doprawić go solą,cukrem i pieprzem.Składniki sałatki połączyć,wymieszać.Paprykę konserwową pokroić w kostkę i posypać nią sałatkę.Całość polać sosem.Podawać do ciemnego mięsa.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    warte spróbowania
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Często się goszczę Twoją sałatką ,bo po niej cerę mam bardzo gładką, a przy tym smaczna jest no i zdrowa....polecam wszystkim jako \"odnowa\"
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie pomysłowe sałatki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izolda1986

    na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    izolda1986

    na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    izolda1986

    na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !