Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g 1/2 szt.
czosnek ząbki 2 szt.
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Miękkie masło włożyć do miseczki, wcisnąć do niego czosnek, doprawić solą i pieprzem ziołowym. Masę dokładnie wymieszać. Przełożyć do miseczki, w której będzie podawane.
Masło włożyć do lodówki na co najmniej godzinę. Wyjąć pół godziny przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak