Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela panierowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 200 g
jajko 1 szt
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela panierowana

Mortadelę pokroić na plastry, jajko rozkłócić widelcem z solą i pieprzem. Maczać plastry mortadeli w jajku, a następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 06.07.2011 09:07
pomysłowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak