Sposób przygotowania

Ryż gotujemy osobno z dodatkiem soli. Gdy się ugotuje , to odkładamy na bok. Brokuły i fasolkę gotujemy 20 minut. Następnie na patelni wkładamy warzywa , kukurydzę , posypujemy przyprawami , pieprzymy świeżo zmielonym pieprzem i dusimy podlewając wodą, jak tylko zauważymy, że woda odparowuje. Gdy warzywa będą miękkawe to dodajemy ryż ugotowany do tych warzyw , mieszamy cały czas . A potem to już wykładamy na talerze.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie, tak po swojemu, domowe jedzenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !