Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka pod zieloną kołderką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 1 szt
brokuł 1/4 szt
śmietana gęsta 4-5 łyżek
masło 2-3 łyżki
koperek 1 garść
Kucharek przyprawa do potraw
sól
pieprz
ser gouda 4-5 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka pod zieloną kołderką

Filety myjemy, osuszamy, kroimy na porcje, posypujemy solą i pieprzem z obu stron i wkładamy do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego.
Brokuł gotujemy, studzimy, rozdrabniamy widelcem na papkę- dodajemy starty ser, śmietanę i przyprawy- mieszamy.
Nakładamy pastę na rybę i obok niej-przykrywamy folią aluminiową i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do około 200 stopni- po 1 5 minutach ściągamy folię i zapiekamy jeszcze jakieś 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 05.12.2011 22:24
super rybka
Iwona45 25.10.2011 11:52
pycha
Ewa111 21.09.2011 18:06
super przepis na smaczną rybkę
dorotka0000025 17.07.2011 21:59
pycha
Gosia32
Gosia32 18.06.2011 12:02
super
Iwona45 20.05.2011 12:07
super;]
berys18 17.05.2011 08:31
smakowita ryba, przepis rewelacja
kotlet 13.05.2011 19:43
ciekawe zestawienie :)
iza15 16.04.2011 22:01
pyszności
Haneczka1 11.03.2011 08:54
super napewno smaczna i fajnie wygląda :)
Grazyna0211 28.02.2011 09:16
świetna ta rybka
m1monika 18.02.2011 10:06
ciekawy przepis :-)
Izabela28 08.02.2011 20:16
Super przepis:)
Margo1 06.02.2011 11:07
ślicznie wygląda
Margo1 06.02.2011 11:07
ślicznie wygląda
Zoso 05.02.2011 21:47
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak