Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy(najlepiej dzień wcześniej),studzimy,przepuszczamy przez maszynkę.Zarabiamy ciasto jak na kopytka.Robimy większe wałeczki i kroimy spore kopytka.Każde kopytko spłaszczamy,dajemy kawalek pasztetki,zlepiamy i lekko wałkujemy po stolnicy aby nabrało owalnego ksztaltu.Teraz gotujemy w osolonym wrzątku.Można podać ciepłe z wody z czerwonym barszczykiem lub odsmażone na patelce i z korniszonkiem.Polecam,proste a smaczne:)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ojej ale swietne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychaaaaa!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam kopytka
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !