Sposób przygotowania

Owoce pokroić w kostkę: ja kroję w dość sporą kostkę, winogrona przynajmniej przekroić na pół, dodać wiórki kokosowe i wstawić do lodówki.

Można odrobinę posłodzić (mi wystarcza cukier z owoców).

Schłodzona idealna na lato zarówno jako przekąska jak i dodatek do obiadu.

(Na zdjęciu wersja bez żurawiny wycięta z talerza z obiadem :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetycznie wygląda!
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    smak lata

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !