Sposób przygotowania

Jaja utrzeć z cukrem, dodać mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać. Upiec ciasto w prostokątnej formie.
Puszkę z mlekiem gotować w wodzie 3 godziny. Wyjąć skarmelizowane mleko, ostudzić. Karmel utrzeć z margaryną, dodać bakalie, wymieszać, wyłożyć na ciasto. Rum z dodatkiem kieliszka wody wlac do miseczki, zanurzyć w niej herbatniki, ułożyć na cieście.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda tylko że nie ma zdjecia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kasiu no nie ma, ale będę robiła w najbliższym czasie bo już mąż marudzi to na pewno dodam fotkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !