Sposób przygotowania

ciasto francuskie dzielimy na prostokąty o tej samej wielkości, na środek nakładamy 2 łyżeczki dżemu wiśniowego. Przeciwległegłe rogi ciasta zawijamy ku siebie a z dwóch pozostałych tworzymy tak jakby uszko koszyczkach. dokładnie sklejamy łączenia ciasta, aby w trakcie pieczenia się nie rozwinęły. Pieczemy je ok 20 minut w temp 200*

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    suzana

    banalne
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale ściema.... mysiunia to są bułecki i z pewnością smaczne...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    Dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    Dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Szybko i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    smacznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !