Sposób przygotowania

Śledzie wyjąć z wody i pokroić w kawałki o szerokości ok 2 cm. Cebulę obrać i pokroić.Na dno słoika wykładać warstwami cebulę na przemian ze śledziami.Śledzie wymieszać z cytryną i zalać olejem.Zakręcić słoik i wstawić do chłodziarki na noc.Następnego dnia śledzie wyjąć i ułożyć na półmisku.Przybrać posiekanym szczypiorkiem i polać świeżym olejem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    koraska30

    BOMBA!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledź jest zawsze mile widziany na stole
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !