Sposób przygotowania

Biszkopt: Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę. Upiec biszkopt, wystudzić, przekroić na połowę.
Mus: Jabłka zetrzeć na tarce, dodać wodę, rozgotować. Wsypać do tego 2 galaretki i rozpuścić.
Krem: Ugotować budyń na mleku (jeśli jest bez cukru to dosłodzić) z cukrem waniliowym, Ugotowany budyń utrzeć z margaryną.
Na biszkopt dać część kremu, na to jabłka, na jabłka biszkopt. Posmarować resztą kremu.
Polewa: Zagotować margarynę z kakao, cukrem i wodą. Kiedy zacznie tężeć polać ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł na domowe delicje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny przepis;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !