Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski twarogowe kładzione

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
mąka 3 łyżki
sól do smaku
tłuszcz
twaróg 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski twarogowe kładzione

Ser zmielić, utrzeć z jajem i mąką, dodać sól, wymieszać. Kłaść łyżeczką na osolony wrzątek, gotować kilka chwil. W międzyczasie rozpuścić tłuszcz, podawać odrazu polane tłuszczykiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 09.09.2011 00:47
super
kochanyptysiu 05.02.2011 22:01
napewno sie skusze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak