Sposób przygotowania

Mleko podgrzewamy do 75-80 st Celsjusza i wlewamy ocet energicznie mieszając, Zostawiamy w spokoju na 20 minut. Po tym czasie zbieramy ser i przekładamy do miseczki. Schładzamy, a rano zajadamy z z prażonymi orzechami i miodem.

Komentarze

  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    bardzo sie ucieszylam, ze wreszcie znalazlam Twoj przepis.Super, wyprobuje w najblizszym czasie i dam znac
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !