Sposób przygotowania

Do miski przesiać mąkę i proszek do pieczenia.Dobrze schłodzoną margarynę zetrzyj na tarce, dodaj cukier puder,żółtka,aromat i zagnieć ciasto.Podziel na pół i do jednej połowy dodaj kakao.Obie części schowaj do lodówki, niech się schłodzi.Ciasto rozwałkuj na grubość 1 cmi wykrawaj ciasteczka.Układadaj na blaszce wyłożonej pergaminem.Piecz 20-30 min na złoty kolor.Po wystudzeniu udekoruj lukrem i polewą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Muszą być dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Muszą być dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !